Display, megállító tábla, világító tábla, prospektustartó

Feliratkozás hírlevélre

Leiratkozás
FőoldalCégünkről
Cégünkről
Mi, a Fix Pont Trade Kft.:
Cégünk meghatározó display piaci szereplő hazánkban, dinamikus növekedéssel a B2B üzletágban. Üzleti modellünk alapja, hogy termékeink és szolgáltatásaink színvonalára fókuszálva kiemelkedő ár-érték aránnyal ügyfeleink hosszútávú reklámeszköz szakértői legyünk. Hiszünk a tanácsadás fontosságában, így a termékeink marketing szempontból előnyös elhelyezése mellett segítünk a legkorszerűbb display-technológiák felhasználásában is. Célunk, hogy szilárd reklámeszköz beszerzőként állhassunk ügyfeleink mellett működésük minden fontos pillanatában.

contact_numbers.jpg
Nemzetközi jelenlét: A kiemelkedő minőségű termékeink és az ideális ár-érték arány nem csak Magyarországon tette vonzóvá szolgáltatásunkat. Rendszeresen teljesítünk megrendeléseket az Európai Unió területén. Egyik nagy előnyünk a nemzetközi piacon a dropshipment ellátó rendszer, melynek köszönhetően napok alatt eljuttatjuk megrendelőinkhez vagy továbbértékesítőinkhez a termékeket.

 

Munkatársak: 

main_contact6.jpg
Cégadatok: 

Cégnév: Fix Pont Trade Kft. Szolgáltató székhelye, telephelye ill lakcím: 1095 Budapest Soroksári út 48-54. II. kapu Cégjegyzékszám: 01-09-469520 Adószám: 12090479-2-43 E-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez Telefonszám: 061/217 0982